Cautare

61601 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 2010 dn1" (6.10 secunde)
Bucuresti-Magurele pentru facilitarea accesului la Institutul de Fizica Nucleara care dezvolta proiectul celui mai mare laser din lume, Extreme-Light Infrastructure - Nuclear Physics (ELI-NP).
• Centrul de testare gratuita din Sibiu este situat pe Calea Surii Mari, in Cladirea Michelin. • Targul auto din cadrul Complexului XXL de pe Floresi, DN1, mai exact la kilometrul 490 a fost aleasa ca locatie pentru clujeni • In Iasi, adresa este:
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie.
Programul manifestarilor de 1 Decembrie. VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Din nefericire, prim-ministrul trebuie operat si la piciorul drept, pentru a i se lua grefa cu care se va reface ligamentul incrucisat al genunchiului stang", au declarat sursele citate.
Cel mai mare summit din istoria NATO se desfasoara incepand de azi in Romania. ... Pentru ca mai marii-lumii sa nu-si faca o impresie proasta despre Romania, autoritatile romane au evacuat zeci de oameni fara adapost din reteaua de canale a Bucurestiului.
'Mai multi lideri ai PSD se intalnesc azi la o pensiune din Sinaia.
Intors din China, primarul general vine cu planuri mari pentru promisiunea sa din campania electorala:
Schimbare radicala la proiectul Pasajului subteran de la Piata Presei Libere, operata de arhitectii din Comisia de Urbanism si Amenajarea teritoriului de la Primaria Capitalei.
Presiunea publica face din construirea autostrazilor un test pentru politicieni. Partidele au prins din zbor dorinta alegatorilor, in programe electorale ramase neonorate.
Carla Dinu) Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse joi 1 decembrie, ora 19:00, din Piata Constitutiei, de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. ... Au fost decorate cu beculete 52 de locuri din Capitala, pe un traseu lung de 29 kilometri.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intens pe DN 1 (Valea Prahovei), pe sensul catre Bucuresti se circula ingreunat, in coloana, in zona localitatilor Busteni si Azuga.
Ei au fost preluati imediat de o ambulanta si transportati la Spitalul din Ploiesti pentru investigatii. ... Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a produs pe DN1, la iesirea din Ploiesti, potrivit Romania TV.
Primul lucru care se desprinde din aceasta decizie este ca cei care au facut evaluarile de costuri pe care noi le-am acceptat cu suspecta usurinta au sarit peste cal.
-Dispari din fata mea nemernicule! ... "Iubito, eram pe DN1 in drum spre Mihaela cand am avut explozie la cauciucul stanga-fata.Masina a derapat si s-a rostogolit.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte. ... In ultima perioada s-a tot vorbit despre reintroducerea radarelor fixe amplasate pe drumurile din Romania, radare care in 2009 au fost suspendate.
Japoneza omorata langa DN1 de-abia aterizase pe Otopeni si a fost VIOLATA inainte de a fi ucisa.
Cum vor arata statiile de metrou de pe Magistrala 6 (M6) Magistrala 6 de metrou (M6), 1 Mai - Aeroportul Baneasa, va avea 12 statii, din care cateva vor avea numele oraselor importante ale lumii.
google-analytics.com